Jobba hemifrån

SKRIBENT INFORMATION

Jobba hemifrån med att skriva artiklar. Du väljer själv när och hur du vill jobba. Det enda som krävs är att du har en dator och är över 16 år.

TJÄNSTEN ÄR TYVÄRR REDAN FYLLD!mambaseo

Jobba som skribent – Hur funkar det?

Det är ganska enkelt faktiskt. Du registrerar dig genom att följa länken längst ner på denna sida. Det kostar ingenting och går fort och är enkelt. När du blivit godkänd som skribent av våra administratörer kommer du få ett email med inloggningsuppgifter till vårat system där du loggar in och enkelt kan börja skriva. Du väljer själv om du vill skriva direkt i vårat system eller i ditt eget favoritprogram. När din artikel blivit godkänd efter dom riktlinjer vi presenterar nedan så tjänar du mellan 50-200 kr per artikel.

Skriver du 10 artiklar på en vecka kan du tjäna upp till 2000 kr. 

Du väljer själv vilken tid du vill jobba och vill du jobba ifrån solstolen, på bussen eller hemma i soffan är helt upp till dig. Självklart behöver vi gå igenom en del riktlinjer för att din artikel ska bli godkänd men först går vi igenom lite mer information.

När du blivit godkänd som skribent så kommer du som sagt få tillgång till vårat system där du som inloggad kan se exakt hur många artiklar du skrivit, vilka som har blivit godkända och vilka som du fått betalt för. Du kan också se hur mycket pengar du har intjänat och vad som väntar på att betalas ut till dig. Väl inne i systemet kommer du också att få tillgång till hjälpvideos och text som hjälper dig att komma igång enkelt och snabbt.

Bonus
Varje månad delar vi också ut Extra bonusar till dom 3 skribenter som publicerat flest godkända artiklar. Där vinnaren får 500 kr extra och resterande kan få dela på ytterligare 500 kr eller presentkort ifrån olika samarbetspartners. Du kan själv följa topplistan när du är inloggad. Vi har inga krav på att du måste skriva ett visst antal artiklar och inte heller på hur ofta du skriver. Vi har skribenter som bara skriver 2-4 artiklar per månad som ett litet extra tillskott i sin egen kassa. 

 

Riktlinjer och regler

Du får utforma din artikel precis hur du vill men du kommer att få välja ett antal kategorier/ämnen att skriva om och du behöver rätta dig efter dessa för att få din artikel godkänd. Hur din artikel sedan är skriven eller utformad är alltså helt upp till dig själv men du behöver följa dessa riktlinjer nedan:

Riktlinjer

 • 300 ord eller mer
  Varje artikel måste innehålla minst 300 ord. Som inloggad kommer du att ha en räknare vid text editorn som visar tydligt hur många ord du skrivit. Om du väljer att skriva mer än 300 ord är det bara bra och du kan snabbare bli befordrad till att få ut mer ersättning per godkänd artikel. 
 • 5 sökord
  När du skriver en artikel så har vi som vi nämnde ovan en räknare som räknar ord men vi har också en räknare som räknar det vi kallar för “sökord” eller “fokusnyckelord” (keyword på engelska). Som inloggad i systemet kommer du se vilka sökord vi denna vecka vill att du ska skriva om. Så tex kan vi denna vecka behöva artiklar skrivna med sökordet “Diskmaskin”. Då kommer det i texteditorn finnas en räknare som räknar hur många gånger det sökordet (Diskmaskin) nämnts i den texten du skrivit. Och här är riktlinjen att man alltid nämner sökordet i texten minst fem gånger för en artikel på 300 ord.
 •  Använd en dator
  Vi rekommenderar att du använder en dator eftersom systemet innehåller så många parametrar att det kan bli svårt att få en överblick genom att bara använda en mobiltelefon. Plattor fungerar också.
 • Kopierat Material
  Det är ej tillåtet att hämta text ifrån andra sidor eller texter på internet och sedan kopiera dessa för att använda i din artikel. Korta stycken, citat eller meningar kan gå bra men vårat system går automatiskt igenom din artikel direkt efter du har skickat in den och jämför med andra sidor på Google. Om din text är kopierad kommer du inte få någon ersättning för din artikel och vi kan även neka dig redan intjänad ersättning för andra artiklar. Vid upprepade försök till detta kan vi komma att stänga av dit konto och inte betala ut någon ersättning överhuvudtaget

Frågor och Svar

Vad ska jag skriva om?

När du väl är inloggad i systemet kommer du kunna se vilka ämnen vi vill att du skriver om denna vecka. Det handlar oftast om att vi vill att du skriver om ett speciellt ord eller produkt. Tex ordet “Diskmaskin”. Du får skriva precis vad du vill och hur du vill, det kan vara fakta, en nyhet, egen eller påhittad berättelse om just ordet “diskmaskin”.

Ett exempel på en början skulle kunna vara att man bara hittar på en berättelse:

“Idag när jag kom hem så hade min rumskompis köpt en ny diskmaskin. Jag ville verkligen tacka henne så jag gick ut och köpte ett par fina blommor som jag dagen efter överraskade henne med på hennes jobb…..etc.”

Ja helt enkelt så som texten är skriven ovan kan man börja med för att starta en berättelse. Dvs du får hitta på precis vad du vill. Huvudsaken är att texten är rättstavad, skriven i god gramatik och inte kopierad ifrån annan text.

Hur mycket tjänar man?

Vi betalar ut en ersättning per skriven artikel. Varje artikel måste innehålla minst 300 ord för att bli godkänd (en halv A4-sida ungefär).  Vi ser gärna att man skriver längre artiklar vilket berättigar till en högre ersättning. Våra priser varierar lite beroende på hur mycket du skriver och i vilken kvalitet. Publicerar du ofta så kommer vi automatiskt att höja din ersättning per artikel. Vad du tjänar per artikel varierar lite från skribent till skribent beroende på ålder, erfarenhet, kvalitet och vilka språk du kan skriva i, men i regel börjar man som nybörjare på 50 kr för en artikel på 300 ord. 

Vi betalar mellan 50 – 200kr per artikel. (300 – 1200 ord)

Hur många artiklar kan jag skriva?

Du får skriva hur många artiklar du vill.

När får man betalt?

Vi betalar ut din ersättning varje månad den 25:e.

Var publiceras mina artiklar?

Vi använder dina artiklar för att skapa trafik till våra kunders hemsidor. Vi har ett stort nätverk av hemsidor som din artikel publiceras på. Dessa hemsidor indexeras sedan utav sökmotorer som går igenom texten och förknippar den sedan med våra kunders hemsidor som vi länkar till.

Syns mitt namn eller kan jag vara anonym?

Inga artiklar som publiceras förknippas med ditt namn eller användarnamn. Alla artiklar publiceras utav oss och vi står som avsändare på dom publicerade artiklarna.

bÖRJA TJÄNA PENGAR REDAN IDAG!

Registrera dig och börja tjäna pengar redan idag.